Slagerij Taam.

Project Description

adres:

Zuideinde 1J
1121 IJ Landsmeer
Contact: Johan Taam
T.: 020-7861878
landsmeer@slagerijtaam.nl
www.slagerijtaam.nl

openingstijden:

Maandag 08:00 uur – 18:30 uur
Dinsdag 08:00 uur – 18:30 uur
Woensdag 08:00 uur – 18:30 uur
Donderdag 08:00 uur – 18:30 uur
Vrijdag 08:00 uur – 18:30 uur
Zaterdag 07:00 uur – 17:00 uur
Zondag gesloten

Eerlijk en lekker vlees
Wij kiezen er bewust voor om samen te werken met leveranciers en boeren uit de streek waar wij al jaren een goede vertrouwensband mee hebben. Ruimte én rust, geen stress, hoogwaardig voer en een korte reistijd vinden wij belangrijke kwaliteitseisen voor ons vlees. Wij verkopen uitsluitend scharrelkip, Beemsterlandsvarken, rundvlees uit Twente en Hollands lams- en kalfsvlees.
Huisgemaakte worsten en vleeswaren
Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van worst en vleeswaren. Onze eigengemaakte producten worden met aandacht geproduceerd in onze eigen worstmakerij. Wij creëren unieke smaken door een zelf ontwikkelde mix van specerijen, gebruiken uitsluitend puur vlees van onze boeren en leveranciers en zijn creatief met vernieuwende producten. Het assortiment familierecepten is weer uitgebreid! Wij maken nu naast de gekookte worstsoorten en vleeswaren ook droge worstsoorten, chorizo, gerookte ossenworst, cornedbeef en kipham.
Dagverse maaltijden uit onze eigen keuken
Elke dag koken wij verse gerechten in onze slagerijen volgens het concept van Meat & Meals. Wij gebruiken uitsluitend verse ingrediënten. Het assortiment varieert maar de prijs niet. Bij gebruik van de stempelkaart is de 10 e maaltijd gratis! Let op onze wekelijks wisselende Mealdeal en Special Meal.
Back to Top