Sport-Natural Boutique.

Project Description

Sport-Natural Boutique

volg-ons-op-fb

 

adres:

Sport-Natural Boutique
Dorpsstraat 80, 1121BZ Landsmeer
info@sportnatural-boutique.nl
www.sportnatural-boutique.nl

Instagram: https://www.instagram.com/sportnaturalboutique

openingstijden:

Maandag 09:00 – 18.00 uur
Dinsdag 09:00-18.00 uur
Woensdag 09:00-18.00 uur
Donderdag 09:00-18.00 uur
Vrijdag 09:00-18.00 uur
Zaterdag 09:00-17.00 uur
Zondag g09:00 – 18:00 uur

Begeleiding en rendement van je training is altijd onze prioriteit geweest bij Sport-Natural en met dit concept tillen we dit op naar een nieuw en ongekend niveau in Landsmeer! Sport-Natural Boutique biedt met de Biocircuit (Technogym) resultaatzone en de Athletic zone de oplossing aan voor ieder die fitness eerder saai vindt, die weinig tijd heeft of die het diëten beu is. Ook de ervaren fitness’er zal verbaasd zijn over het trainingscomfort en de efficiëntie van het Biocircuit en efficiëntie van de athletic zone.

Wij zijn zo overtuigd dat de Biocircuit ook voor jou de beste oplossing is dat wij een uniek aanbod doen. Wij garanderen: Resultaat gegarandeerd met ons resultaatgarantie programma van 12 weken, (2x p/w 30 minuten) onder begeleiding van je eigen coach en ondersteuning via onze app. Mocht dit niet zo zijn, dan mag u kosteloos uw programma bij ons ontbinden.

Omdat wij wat te vieren hebben bieden we een speciale openingsdeal aan. Vraag deze aan via de site en we nodigen u uit voor een vrijblijvend welkomstgesprek om uw wensen en doelen te bespreken. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van dit unieke aanbod. Opgelet: de ervaring uit andere centra heeft ons geleerd dat de plaatsen zeer snel vol zijn!

Sportieve groeten,

Sport-Natural boutique

Back to Top